Artikel in Trends: Juiste kantoorinrichting helpt werknemers beter presteren

By October 28, 2018Uncategorized

De war for talent en het nieuwe werken vragen om innovatieve kantoorconcepten die optimaal tegemoetkomen aan de wensen en noden van medewerkers.

“Studies tonen aan dat 70% van de werknemers te weinig betrokken en gemotiveerd is”, vertelt NWOW-expert Anthony Shaikh. “Allerlei factoren spelen daarbij een rol: stress, files, een saaie werkplek, op elkaars neus zitten, noem maar op. Een burn-out loert overal om de hoek. Je moet daarom het kantoor als een service bekijken, met creatieve en inspirerende ruimtes. Een plek waar collega’s elkaar ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen. Ook een aanbod van gezonde verse voeding en activiteiten zoals yogasessies maken daar deel van uit. Die service zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen op hun werkplek, zich meer geëngageerd voelen en uiteindelijk willen blijven.”